dissabte, 21 de desembre del 2013

ES PRESENTA A BURJASSOT I ALZIRA "EL SOMNI DE VICENT ANDRÉS ESTELLÉS"



El dijous 19 de setembre a la Casa de Cultura de Burjassot va tindre lloc L’any Estellés. Una oportunitat per a les editorials valencianes. Un acte conduït per la periodista Montse Català en el qual van participar el crític i escriptor Juli Capilla, encarregat de l’antologia per a infants La vida contada a un nen del veïnat i l’escriptor Manel Alonso i Català autor del llibre El somni de Vicent Andrés Estellés.
Tots dos autors a preguntes de Montse Català parlaren de les seues obres, de Vicent Andrés Estellés i de la  importància de la seua obra literària.


Després d’aquesta presentació col·loqui, i l’actor i cantant Enric Esteve, acompanyat pel músic Manel Chust interpretaren diverses cançons basades en poemes d’Estellés.


El matí del dissabte 22 de desembre, a la llibreria Nonna d’Alzira, el poeta, mestre i crític literari Josep Antoni Fluixà, presentà a un públic majoritàriament infantil els llibres El somni de Vicent Andrés Estellés i El somni de Mercè Rodoreda de l’escriptor Manel Alonso i Català i de la il·lustradora Empar Piera.



Fluixà parla als menuts dels autors i del llibre com si els estiguera narrant un conte i per a fer-ho possible compta amb la participació d’algun xiquet i alguna xiqueta. 


Després prengueren la paraula els autors per a tot seguit tancar l’acte Vicent Penya i Manel Alonso amb el seu espectacle Conta’m un conte-canta’m una cançó.

1 comentari:

  1. Ha estat molt bé. Fa goig veure gent que es guanya la vida treballant pel país.

    ResponElimina