dilluns, 8 de novembre del 2010

BOLET LITERARI

El dia 6 de novembre vaig ser un dels diversos escriptors valencians que, atenent a la crida de Francesc Mompó, vam participar en la Segona Trobada Gastronomicoliterària que enguany s’ha dedicat al bolet. L’hotel-rural Ca Les Senyoretes d'Otos (La Vall d'Albaida), regentat per la família Olivares, va ser el lloc triat per assaborir un dinar en el qual diverses varietats de bolets foren les protagonistes.
Però abans de dinar l’escriptor otosí Joan Olivares ens va fer de guia per la localitat, tot seguint l’itinerari dels seus famosos rellotges solars.
A l’hora del café i envoltats per una exposició del pintor Jordi Albinyana, cadascun dels escriptors allí congregats anàrem llegint textos tant en prosa com en vers en el quals, com en el plat, el bolet era referència quan no protagonista.

(D'esquerra a dreta Berna Blanch, Manel Alonso, Lluís Alpera, Vicent Penya, Maria Carme Arnau, Albert Forment i Joan Olivares)

Per acabar Carles Pastor ens va oferir una mostra de les cançons que conformaran el seu nou disc, que grava actualment, sobre l’obra de deu poetes valencians vius.

Va ser una trobada d’amics al voltant de la gastronomia, la música, la pintura, la llengua i la literatura, on la passió per la vida es féu una vegada més ben palesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada