dijous, 3 de març del 2011

EN EL MAR DE LES ANTILLES AL COL·LEGI JOAN XXIII DE BURJASSOT


El matí del dijous tres de març de 2011 vaig estar a les instal·lacions del Col·legi Juan XXIII de Burjassot on vaig tindre una trobada amb els alumnes de Primer de Batxiller.
Tots ells havien llegit la meua novel·la En el mar de les Antilles i posteriorment havien fet un treball sobre ella, una mostra del qual vam editar en aquest mateix blog.

Al llarg de les quasi dues hores que he estat en la seua companyia he respost a un grapat de preguntes, algunes d’elles molt interessants, sobre el període històric i l’espai geogràfic on se situa la novel·la, però, també, d’altres al voltant de l’ofici d’escriptor i les vicissituds viscudes durant l’escriptura de la novel·la. Hem parlat dels personatges que més els havien agradat i de l’impacte que una guerra pot tindre en la vida d’una persona.


Durant la xarrada he tingut l’ajuda i complicitat de dues persones la primera la del seu professor, l’escriptor Francesc Mompó i la segona la d’un alumne d’origen cubà que ha reforçat amb alguna dada tot allò del que els estava parlant.


Ha estat un matí agradable on una vegada més he pogut conversar amb lectors intel·ligents i perspicaços sobre diversos aspectes de la meua obra, un luxe del que em sent incapaç de prescindir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada