dimecres, 5 de març del 2014

EDITORIAL GERMANIA REEDITA "CARAM, QUINA AVENTURA!"


Editorial Germania d’Alzira acaba de reeditar, a la col·lecció Calidoscopi, les versions en valencià i en castellà del llibre de literatura infantil de Manel Alonso Caram, quina aventura! / ¡Caray, que aventura!
Alonso va obtindre amb aquest llibre el X Premi de Narrativa Infantil Empar de Lanuza que patrocina i organitza l’ajuntament de Meliana, institució que es va encarregar de fer la primera edició del llibre. Aquesta primera edició va comptar amb les il·lustracions de Cesa Perelló, unes il·lustracions que l’acompanyarien en l’edició que va fer l’any 2006 Brosquil edicions, editorial que havia de publicat la primera edició en castellà d’aquest llibre l’any 2004. així com en l’edició en basc, Arraioa, hau da hau abentura, que l’editorial Mensajero de Bilbao va fer l'any 2004.
Caram, quina aventura! va obtindre l’any 2002 el X Premi Samaruc que atorga l’Associació de Bibliotecaris valencians al Millor Llibre Infantil editat l’any anterior d’autor valencià.

Ara apareix una nova edició del llibre tan en valencià com en castellà amb noves il·lustracions fetes per Empar Piera, autora que els darrers anys ha col·laborat en diversos projectes literaris amb Manel Alonso.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada