dimecres, 14 de maig del 2014

SUGGERÈNCIES SEGON CICLE DE PRIMÀRIA

Cicle Educació Primària
Segon Cicle,  tercer i quart
A partir de 8 anys

El somni de Vicent Andrés Estellés 

Text. Manel Alonso
Il·lustracions. Empar Piera
50 pàgines.
Col·lecció el Parotet
Editorial Germania.

Vicent és un xiquet de Burjassot que un dia té un somni: dibuixar un gran mural on puga encabir tot el seu petit país i la seua gent. Però el seu somni és un impossible. Vicent es fa major i deixa de dibuixar, encara que mai no s’oblida del seu desig. Ell escriu, escriu versos. La impossibilitat de realitzar el seu somni l’ompli de tristesa.


****              *****

El somni de Mercè Rodoreda  

Text. Manel Alonso
Il·lustracions. Empar Piera
50 pàgines.
Col·lecció el Parotet
Editorial Germania.


La petita Mercè té un somni: vol ser escriptora, però una vegada que es posa davant d’un full de paper en blanc no sap què escriure. Un dia junt amb la seua amiga la Colometa se’n va a buscar per Barcelona una història que li servisca com a inspiració. Pel camí anirà trobant-se amb els escenaris i els personatges que quan serà majora formaran part de la seua obra.

****              *****

Bernat i els seus amics  

Manel Alonso
Il·lustracions. Leonor Seguí
84 pàgines.
Col·lecció Saltamartí
Brosquil edicions.


Bernat i els seus amics és un llibre de contes que té la tendresa i la poesia com a punts de referència. Molts dels xiquets i xiquetes que es posen a llegir-lo es veuran retratats en la majoria dels seus episodis, ja que es tracta d’un recull que abraça l’àmbit familiar i l’entorn de les amistats infantils que molts i moltes de vosaltres haveu experimentat en més d’una ocasió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada