dilluns, 10 de gener del 2011

CORRESPONDÈNCIA DE GUERRA I SI EM PARLES DEL DESIG A BONREPÒS I MIRAMBELL

Organitzada per l’Associació Cultural La Macarella, el diumenge 9 de gener del 2011 va tindre lloc a l’auditori de l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell la presentació dels llibres de poesia Correspondència de guerra (Editorial Aguaclara, 2009) i Si em parles del desig (Onada edicions, 2010).


Els escriptors Francesc Mompó i Mercè Climent van ser els encarregats de fer una dissecció breu, intensa i acurada dels dos títols.

Tot seguit va haver-hi un recital de poesia a càrrec de diversos amics i veïns de Bonrepòs i Mirambell, condimentat amb l’actuació dels cantants Garri (del grup Tapineria),

Juanen Carreres (del grup In-fussió)
i Joan Lluís Llopis (del grup Ànima), els quals van interpretar

les cançons Gemegant el teu nom, Entrar i La pluja, respectivament, la lletra de les quals són poemes meus.
Els membres de La Macarella, a més, es van encarregar de fer una petita exposició plàstica amb els haikus dels dos llibres que els assistents a l’acte van poder llegir durant el vi d’honor que es va celebrar una vegada finalitzat el recital.

No vull tancar aquesta petita crònica sense anomenar cadascun dels rapsodes participants en el recital poètic i agrair-los la seua personal lectura dels poemes.
Gràcies a Conxa Ros, Paco Roger, Àlex Ros, Tere Hurtado, Pilar Avelino, Roser Santolaria, Maria Josep Amigó, Maria Jesús Alemany, Pau Marqués, Èrik Estela, Rosella Antolí, Santi Ros i Xesca Ros.

Fotos: Pilar Santos/ Mercè Climent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada