dissabte, 5 d’octubre del 2013

MANEL ALONSO AL CICLE "ESCRIURE EL PAÍS"


L'Aula Literària de la Universitat d’Alacant va reprendre el passat dia 3 d'octubre el cicle Escriure El País, amb la presència de Manel Alonso i Català. Aquest cicle està organitzat pel Departament de Filologia Catalana, la Facultat de Filosofia i Lletres, el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d'Alacant, el Centre d’Estudis de la Dona i el diari El Pais.


La iniciativa pretén reivindicar, mitjançant l'escriptura literària, el paisatge, els costums i, en suma, la cultura de les nostres contrades. En aquest sentit, els autors convidats redacten una història, autobiogràfica o fictícia, que llegeixen als assistents a la sessió, els quals tenen l'opció d'establir una conversa amb l'escriptor, atenent als suggeriments que la història els haja suscitat. La història Un passeig sota la pluja de l’escriptor Manel Alonso ha estat publicada a l'edició digital del Quadern de El Pais.


Ximo Espinós, escriptor i professor del Departament de Filologia Catalana, va ser l’encarregat d’introduir al públic assistent, conformat per alumnes de la universitat de l’Alacantí, en la biografia i l’obra de Manel Alonso. Després l’autor va llegir el seu relat. Es tanca l’acte amb un diàleg entre l’autor i els assistents
Enguany els convidats a la nova edició d’ Escriure el País són a més de Manel Alonso, Carme Manuel i Martí Domínguez, els quals intervindran els dies 21 de novembre i 12 de desembre, respectivament.
D'esquerra a dreta Enric Balaguer, Ximo Espinós, Isabel Marcillas i Manel Alonso 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada