dilluns, 15 de novembre del 2010

TALLER DE LECTURA EN VEU ALTA AMB "LA MALEDICCIÓ DEL SILENCI"


Els membres del Club Lector de Voluntariat pel Valencià, durant aquest darrer trimestre de l'any (2010), estan llegint la meua primera novel·la, La maledicció del silenci. A més a més, per a reforçar la seua lectura i comprensió, estan realitzant diverses activitats com ara el Taller de Lectura en Veua Alta que el passat 8 de novembre van fer a la biblioteca del carrer Hospital de València.
En aquest taller vam participar vuit aprenents i quatre voluntaris, va estar organitzat pels tècnics de Voluntariat Dariana Groza i Carles Ramos i dinamitzada per Ricard Peris, treballador de la Coordinadora de la Ribera d'Escola Valenciana.
El resultat va ser molt positiu.
Voluntariat pel Valencià és un projecte que Escola Valenciana ha posat en marxa per tal de promoure la participació lingüística en que valencianoparlants, d'una manera desinteressada, destinen part del seu temps a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en valencià. Voluntariat pel Valencià, a més, ofereix tot un seguit d'activitats com ara passejades, cuina, teatre i cinema en valencià i fins i tot un Club Lector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada